Kan je haak mac mini te oude imac

kan je haak mac mini te oude imac

Apple heeft zelf gezegd dat het de Mac mini nog steeds belangrijk vindt en daarom denken wij dat er in 2018 een nieuwe versie van het apparaat uit zal komen. Maar wel voor 75 en dat zonder virusscanner die mijn computer hopeloos vertraagt. Ik klik op die en er komt op het scherm een ogenblik aub. Zet het eens op de oude Mac. Mijn vraag is: Kan ik de monitor op een of andere manier hergebruiken, zodat dit als monitor gaat dienen voor een Mac Mini? Regelmatig spreek ik met mensen die overstappen van Windows naar de Mac, maar ook met mensen die gewoon een nieuwe Mac kopen. Of je nu de ingebouwde Apache gebruikt, of met mamp een volledige Apache-, MySQL- en PHP-installatie opzet Je hebt binnen no-time je eigen web server draaien! Helaas kunnen we niet met zekerheid zeggen dat de hiervoor genoemde link voor alle eeuwigheid zal werken.

Kan je haak mac mini te oude imac - Oude

Het waarheidsgehalte van deze geruchten doen echter niks af aan het feit dat het nu niet slim is om een Mac mini aan te schaffen. Wist u dat u met een gratis Insider-account altijd op de hoogte blijft over al het nieuws, achtergrondartikelen, opinies, interviews en events rondom IT? kan je haak mac mini te oude imac

Onderwerp: Nieuwe Mac: Kan je haak mac mini te oude imac

Gratis lange pornofilms gay ontvangst Tiener geneukt grote lul klein kutje
Kan je haak mac mini te oude imac 472
kan je haak mac mini te oude imac 327
Kan je haak mac mini te oude imac 604
kan je haak mac mini te oude imac Je Mac wordt je geleverd met heel wat kan je haak mac mini te oude imac handige programmas, geen dure programmas die je nog moet kopen, pages, numbers, keynote, je krijgt het allemaal. Is je Mac al wat ouder en gaan de laatste updates niet meer lukken?

Eén Reactie op “Kan je haak mac mini te oude imac”

Laat een Antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *